Junta directiva

Junta directiva

Màrius Miró

President Honorífic

Guardonat amb els premis Best Lawyers Internacional (2008, 2009 i 2010) en les àrees de resolució de disputes, arbitratge i mediació i litigació. Membre de la Comissió Codificadora de la Generalitat de Catalunya i de la Junta del Tribunal Arbitral de Barcelona. Professor del Campus de l’ICAB en Màsters d’Arbitratge, Construcció i Drets de Successions.

mariusmiro@icab.cat

Carlos Valls

President
Soci de Giró Martínez

Advocat especialitzat en arbitratge i en l’assessorament i defensa processal en matèria de propietat industrial, competència deslleial, drets fonamentals i protecció de dades. Membre del Chartered Institute of Arbitrators. Membre fundador d’AFA.

carlos.valls@giromartinez.com

César Rivera

Vicepresident
Soci de Cuatrecasas

Consolidada experiència en litigació comercial i, en particular, en arbitratges nacionals i internacionals. Està especialitzat en disputes derivades de compravendes i preses de participació en empreses, conflictes societaris (impugnació d’acords socials i responsabilitat d’administradors) i posseeix, igualment, una àmplia experiència en conflictes derivats de contractació comercial.

cesar.rivera@cuatrecasas.com

Christian Herrera

Secretari
Soci d’Herrera Advocats

Doctor Europeu en Dret. Professor Titular acreditat de Dret processal. Especialitzat en Dret processal civil internacional, Dret concursal, Arbitratge, Dret internacional dels negocis i Dret societari. Membre acreditat del Chartered Institute of Arbitration de Londres. Vocal de la Comissió d’arbitratge de l’ICAB. Membre de l’AFA, del Club Espanyol d’Arbitratge i del Comité Espanyol de la CCI.

ch@herrera-advocats.com

Jordi Sellarès

Tresorer
Secretari general del Comitè Espanyol de la Cambra de Comerç Internacional

Especialista en Dret Internacional. Professor associat de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i a ESADE. Ha estat assesor jurídic de la delegació d’Andorra davant l’Organització de Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE) i professor visitant de la Universitat de Puerto Rico i de la Rafael Landívar (Guatemala). També ha impartit classes al Center for Transnational Legal Studies.

iccspain@cambrabcn.es

Carla Fdez. Villavicencio

Vocal
Advocada a CFV Tax&Legal

Ha participat en arbitratges nacionals i internacionals, com a advocada de part i com a secretària del tribunal arbitral. Coach de l’equip ESADE Màster i àrbitre al Moot Madrid sobre arbitratge internacional i dret mercantil. Àrbitre a la V Competència Internacional d’Arbitratge organitzada per l’American University-Washington College of Law. LL.M in Comparative and International Dispute Resolution a Queen Mary, University of London.

carla.fdezvillavicencio@icab.cat

Clàudia Baró

Vocal
Associada a Withersworldwide

Especialitzada en dret internacional públic i arbitratge internacional. Ha actuat com a assessora d’Estats i entitats corporatives en diversos procediments d’arbitratge internacional, principalment duts a terme sota els auspicis del Conveni i les Regles d’Arbitratge del CIADI, i les Regles d’Arbitratge de la CNUDMI, amb experiència en disputes als sectors de els serveis financers, la banca i l’energia, entre d’altres. També ha assessorat Estats europeus, caribenys i americans en assumptes de dret internacional públic com la successió d’Estats, les fronteres territorials i marítimes, els nous enfocaments dels tractats comercials amb el Regne Unit post-Brexit, les empreses i els drets humans, la solució de controvèrsies internacionals i les relacions amb organitzacions internacionals.

claudia.barohuelmo@withersworldwide.com

Mercedes Tarrazón

Vocal
Advocada i sòcia fundadora de Dispute Management, S.L.

Doblement Fellow del Chartered Institute of Arbitrators -en arbitratge i en mediació- i Distinguished Fellow de l’International Academy of Mediators, intervé regularment com a àrbitre i com a mediadora en expedients interns i internacionals i està inclosa a la llista de persones conciliadores del CIADI.

Ha estat reconeguda per Who’s Who Legal Mediation de manera ininterrompuda des de la seva primera edició -2011 a 2022- i en diverses edicions de Who’s Who Legal Arbitration. Reconeguda com a àrbitre i com a mediadora a Who’s Who Legal Iberia (2020).

És vocal del Fòrum per a la Mediació del Ministeri de Justícia espanyol, on coordina el Grup de Treball sobre qualitat i bones pràctiques en mediació, i també membre de la Junta Directiva i presidenta de la Comissió de Mediació i Resolució consensuada del Club Espanyol de l’Arbitratge.

mercedes@mercedestarrazon.com

Alessandro Pieralli

Vocal
Advocat a Maluquer Advocats

Àrbitre i mediador per a diferents institucions i professor a diversos Màster de Dret. Advocat Responsable de l’Italian Desk de Maluquer Advocats a Barcelona. Membre de la Comissió d’Afers Exteriors del Col·legi d’Advocats de Florència. Membre del Comitè Científic del Centre de Mediació i de la Comissió de Prospectives Professionals del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

alessandro@icab.es

Enric Olcina

Vocal
Soci responsable de Forensic de KPMG a Catalunya

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat Autònoma de Barcelona. És Auditor Censor Jurat de Comptes d’Espanya, membre de la Comissió d’Actuacions Pericials de l’ICJCC, membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya i del Registre d’Economistes Forenses.

Compte amb 25 anys d’experiència i està especialitzat en l’assessorament financer en entorns de negociació i disputa. Ha assessorat nombrosos bufets d’advocats i grans i mitjanes empreses en conflictes economicofinancers així com ha elaborat nombroses proves pericials, estimacions de danys i perjudicis, lucres cessants, etc.

eolcina@kpmg.es

Fernando Sales

Vocal
Soci de Fabregat Perulles Sales Advocats i responsable de la seva pràctica de Litigació

Especialitzat en dret processal civil, arbitratge, dret internacional privat i contractació civil i mercantil. Membre del Chartered Institute of Arbitrators de Londres, soci del Club Espanyol de l’Arbitratge i membre de la Comissió d’Arbitratge de l’ICAB.

f.sales@fabregat-perulles-sales.com

Manuel de Lorenzo

Vocal
Advocat Director del Departament de Dret Privat a Bufete Navarro & Asociados

Advocat i àrbitre. Professor Associat de Dret Internacional Privat a la Universitat de València i la Universitat CEU Cardenal Herrera. Exmembre de la Comissió de Designació d’Àrbitres de la Cort d’Arbitratge de Madrid. Ex-diputat de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València.

mdelorenzo@bnya.es

Seguimundo Navarro

Vocal
Soci de inARB

Llicenciat en Dret amb Diplomatura en administració d’empreses per ICADE, està diplomat en arbitratge per la Swiss Arbitration Academy (ArbP) i el Chartered Institute of Arbitrators (MCIArb), va ser Secretari General del Club Espanyol de l’Arbitratge (CEA) entre el 2017 i el 2020.

snj@inarb.com

Gema Mayol

Gerent
Mediadora i Àrbitre – Coordinadora de tramitació d’arbitratges Institucionals i “ad-hoc” i TACAB ICAB.

Coordinadora jurídica de la Comissió dArbitratge ICAB. Responsable del Centre ADR-Arbitratge i del Tribunal Arbitral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Directora del Centre ADR ICAB i Coordinadora Jurídica de Comissions ICAB i Revista Món Jurídic entre 2017 i 2021.

Vocal de la Comissió d’Arbitratge de l’ICAB. Va participar al Grup de Treball Mediació i Arbitratge d’ESADE entre el 2010 i el 2013.

kenyto@icab.cat