Junta directiva

Junta directiva

Màrius Miró

President Honorífic
Soci de Roca Junyent

Guardonat amb els premis Best Lawyers Internacional (2008, 2009 i 2010) en les àrees de resolució de disputes, arbitratge i mediació i litigació. Membre de la Comissió Codificadora de la Generalitat de Catalunya i de la Junta del Tribunal Arbitral de Barcelona. Professor del Campus de l’ICAB en Màsters d’Arbitratge, Construcció i Drets de Successions.

m.miro@rocajunyent.com

Carlos Valls

President
Soci d’Augusta Abogados

Advocat especialitzat en l’assessorament i en la defensa processal en matèria de propietat intel·lectual, competència deslleial, drets fonamentals i protecció de dades. Soci en cap del departament de Propietat Industrial i Intel·lectual a Fornesa Advocats. Membre fundador de l’AFA.

c.valls@augustaabogados.com

Rodolfo Fernández-Cuellas

Vicepresident
Soci de Miliners Advocats i Assessors Tributaris

Àrbitre i advocat defensor en arbitratge de conflictes de dret mercantil, especialment en matèria de societats i contractació mercantil. Neutral pel Centro Internacional d’Arbitratge i Mediació de l’Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI-WIPO). Ha estat president del Comitè d’Arbitratge i Mediació d’ITECHLAW (associació internacional de referència de juristes especialitzats en dret tecnològic). Membre del Club Espanyol d’Arbitratge.

rfernandez@miliniers.com

Miquel Montaña

Secretari
Soci Director de Clifford Chance

Va estudiar Arbitratge Internacional a la Harvard Law School amb el Profesor Arthur Von Mehren (1991-1992). Professor de Dret Internacional d’ESADE Law School. Membre fundador de l’AFA. Àrbitre en diversos procediments arbitrals en el Tribunal Arbitral de Barcelona.

miquel.montana@cliffordchance.com

Jordi Sellarés

Tresorer
Secretari general del Comitè Espanyol de la Cambra de Comerç Internacional

Especialista en Dret Internacional. Professor associat de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i a ESADE. Ha estat assessor jurídic de la delegació d’Andorra davant l’Organizació de Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE) i professor visitant de la Universitat de Puerto Rico y de la Rafael Landívar (Guatemala). També ha impartit classes al Center for Transnational Legal Studies.

iccspain@cambrabcn.es

David Jurado

Vocal
Soci d’Arasa & De Miquel Advocats Associats

Especialista en Dret Civil, Penal i Processal. És professor del Màster universitari en Advocacia d’ESADE. Assessor legal de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses i de l’Associació Catalana d’Industriales del Parqué. Coautor del libro Arbitraje: comentarios prácticos para la empresa (Editorial Difusión Jurídica, 2011).

d.jurado@euroforo.eu

Christian Herrera

Vocal
Soci d’Herrera Advocats

Especialitzat en Dret processal civil, Dret concursal, Arbitratge, Dret internacional dels negocis i Dret societari. Membre acreditat del Chartered Institute of Arbitration de Londres. Vocal de la Comissió d’arbitratge de l’ICAB. Membre de l’AFA, del Club Espanyol d’Arbitratge i del Comité Espanyol de la CCI.

ch@herrera-advocats.com

Gema Mayol

Vocal
Lletrada adjunta del deganat de l’ICAB

Especialista en dret civil i de família i en sistemes de resolució alternativa de conflictes. Membre del Comitè Científic en les tres edicions del International Arbitration Congress ICAB (2012/2013/2014). Coordinadora del Grup de treball d’Arbitratge de l’ICAB i quatre col·legis d’advocats d’Espanya. Vocal de la Comissió d’Arbitratge de l’ICAB. Ha participat en el Grup de Treball Mediació i Arbitratge d’ESADE.

kenyto@icab.cat

César Rivera

Vocal
Soci de Cuatrecasas

Consolidada experiència en litigació comercial i, en particular, en arbitratges nacionals i internacionals. Està especialitzat en disputes derivades de compravendes i preses de participació en empreses, conflictes societaris (impugnació d’acords socials i responsabilitat d’administradors) i posseeix, igualment, una àmplia experiència en conflictes derivats de contractació comercial.

cesar.rivera@cuatrecasas.com

Cristian Gual

Vocal
Soci de Uría Menéndez

Centra la seva pràctica en l’assessorament a empreses, tant nacionals com multinacionals, en matèria de propietat industrial i intel·lectual, competència deslleial i Dret contractual general. President de la Comissió d’arbitratge de l’ICAB. Membre de l’AFA i del Club Espanyol d’Arbitratge.

cristian.gual@uria.com

Patricia Saiz

Vocal
Professora d’arbitratge internacional a ESADE Law School

Professora d’Arbitratge Internacional a ESADE Law School. Membre de la ICC International Court of Arbitration i de l’Associació per al Foment de l’Arbitratge. Àrbitre internacional.

patricia.saiz@esade.edu

Alessandro Pieralli

Vocal
Advocat a Maluquer Advocats

Àrbitre i mediador per a diferents institucions i professor en diversos Màsters de Dret. Advocat Responsable del Italian Desk de MaluquerAdvocats a Barcelona. Membre de la Comissió d’Afers Exteriors del Col·legi d’Advocats de Florència. Membre del Comitè Científic del Centre de Mediació i de la Comissió de Prospectives Professionals del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

alessandro@icab.es

Carla Fdez. Villavicencio

Vocal
Advocada a Vilá Abogados

Inicia la seva carrera professional al Departament de Processal i Arbitratge de Gómez-Acebo & Pombo, on ha participat en arbitratges nacionals i internacionals. Coach de l’Equip ESADE Màster i àrbitre al Moot Madrid 2013 i 2014 sobre arbitratge internacional i Dret mercantil. LL.M in Comparative and International Dispute Resolution a Queen Mary, University of London.

carla.fdezvillavicencio@gmail.com