Junta directiva

Junta directiva

Carlos Valls

President
Soci de Giró Martínez

Advocat especialitzat en l’assessorament i en la defensa processal en matèria de propietat intel·lectual, competència deslleial, drets fonamentals i protecció de dades. Membre fundador de l’AFA.

carlos.valls@giromartinez.com

Christian Herrera

Secretari
Soci d’Herrera Advocats

Especialitzat en Dret processal civil, Dret concursal, Arbitratge, Dret internacional dels negocis i Dret societari. Membre acreditat del Chartered Institute of Arbitration de Londres. Vocal de la Comissió d’arbitratge de l’ICAB. Membre de l’AFA, del Club Espanyol d’Arbitratge i del Comité Espanyol de la CCI.

ch@herrera-advocats.com

Jordi Sellarès

Tresorer
Secretari general del Comitè Espanyol de la Cambra de Comerç Internacional

Especialista en Dret Internacional. Professor associat de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i a ESADE. Ha estat assesor jurídic de la delegació d’Andorra davant l’Organització de Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE) i professor visitant de la Universitat de Puerto Rico i de la Rafael Landívar (Guatemala). També ha impartit classes al Center for Transnational Legal Studies.

iccspain@cambrabcn.es

César Rivera

Vocal
Soci de Cuatrecasas

Consolidada experiència en litigació comercial i, en particular, en arbitratges nacionals i internacionals. Està especialitzat en disputes derivades de compravendes i preses de participació en empreses, conflictes societaris (impugnació d’acords socials i responsabilitat d’administradors) i posseeix, igualment, una àmplia experiència en conflictes derivats de contractació comercial.

cesar.rivera@cuatrecasas.com

Mercedes Tarrazón

Vocal
Sòcia de Dispute Management

mercedes@mercedestarrazon.com

Manuel de Lorenzo

Vocal
Advocat-Director del Departament de Dret Privat de Bufete Navarro & Asociados

mdelorenzo@bnya.es

Fernando Sales

Vocal
Soci de Fabregat Perulles Sales Abogados

f.sales@fabregat-perulles-sales.com

Enric Olcina

Vocal
Soci responsable de Financial Crime a KPMG

eolcina@kpmg.es

Seguimundo Navarro

Vocal
Soci de inARB

snj@inarb.com

Clàudia Baró

Vocal
Asociada a Withersworldwide

baro.claudia@gmail.com

Alessandro Pieralli

Vocal
Advocat a Maluquer Advocats

Àrbitre i mediador per a diferents institucions i professor en diversos Màsters de Dret. Advocat Responsable del Italian Desk de MaluquerAdvocats a Barcelona. Membre de la Comissió d’Afers Exteriors del Col·legi d’Advocats de Florència. Membre del Comitè Científic del Centre de Mediació i de la Comissió de Prospectives Professionals del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

alessandro@icab.es

Carla Fdez. Villavicencio

Vocal
Advocada a CFV Tax&Legal

cfv@cfvtaxlegal.com

Gema Mayol

Gerent
Lletrada adjunta del deganat de l’ICAB

Especialista en dret civil i de família i en sistemes de resolució alternativa de conflictes. Membre del Comitè Científic en les tres edicions del International Arbitration Congress ICAB (2012/2013/2014). Coordinadora del Grup de treball d’Arbitratge de l’ICAB i quatre col·legis d’advocats d’Espanya. Vocal de la Comissió d’Arbitratge de l’ICAB. Ha participat en el Grup de Treball Mediació i Arbitratge d’ESADE.

kenyto@icab.cat

Màrius Miró

President Honorífic

Guardonat amb els premis Best Lawyers Internacional (2008, 2009 i 2010) en les àrees de resolució de disputes, arbitratge i mediació i litigació. Membre de la Comissió Codificadora de la Generalitat de Catalunya i de la Junta del Tribunal Arbitral de Barcelona. Professor del Campus de l’ICAB en Màsters d’Arbitratge, Construcció i Drets de Successions.

mariusmiro@icab.cat