Webinar AFA: “Resolució adequada de controvèrsies: Anàlisi del Projecte de Llei d’Eficiència Processal”

Benvolguts socis i sòcies,

A l’empara dels compromisos en matèria de formació i promoció de l’arbitratge assumits per la Junta d’AFA en la darrera Assemblea de la nostra Associació, tenim el plaer de convocar-los a la propera sessió dels WEBINARS ARBITRALS, que ha quedat fixada per divendres 24 de març de 2023 a les 09:15 hores.

En aquesta ocasió debatrem sobre:

“Resolució adequada de controvèrsies: Anàlisi del Projecte  de Llei d’Eficiència Processal”, en el que s’analitzarà l’impacte que pot tenir l’aprovació d’aquesta nova llei, tant des d’un punt de vista judicial, com des de l’advocacia i el seu efecte en les persones i les empreses en la resolució dels seus litigis.

Comptarem amb la participació d’especialistes en la matèria,

  • Benvinguda: Carlos Valls, Advocat i àrbitre, President d’AFA
  • Presenta i modera: Anna Vall, mediadora, professora UB i CUNEF i directora de Logos Media
  • Ponent: Raquel Alastruey, Magistrada de l’Audiència provincial de Barcelona
  • Ponent: Juan Antonio Ruiz, advocat i mediador. Soci del despatx Cuatrecasas
  • Ponent: Lorenzo Prats, catedràtic de Dret civil, advocat i àrbitre
  • Cloenda: Sr. Jordi Sellarés, Advocat i expert en arbitratge, Secretari General del Comitè Espanyol de la Cambra de Comerç Internacional (CCI) i Tresorer d’AFA

Us recordem que aquesta activitat és gratuïta per als socis/es d’AFA, i per aquest motiu cal estar al corrent del pagament de les quotes a l’Associació.

Per rebre enllaç i dades de connexió, els preguem confirmin expressament la seva assistència fins el dimecres dia 22 de març a aquesta adreça: kenyto@icab.es

Tags:
No hi ha comentaris

Deixa un comentari